A logisztikáról

Helyi közlekedés
Szállítási mód Szállítási idő Költségek
Ingyenes szállítás (10250Ft feletti rendelés) 3-5 munkanap  Ingyenes
Standard szállítás (10250Ft értékhatárig) 3-5 munkanap  1500Ft

Megjegyzések:

1. A megrendelés leadása után a raktár 1-3 napot vesz igénybe a megrendelés feldolgozásához. A rendelés kiszállítása után értesítést kap.

2. A legtöbb esetben a csomagját a becsült érkezési időn belül kézbesítik. A tényleges szállítási határidőt azonban befolyásolhatják a repülőjáratok szervezése, az időjárási viszonyok és egyéb külső tényezők. Kérjük, a legpontosabb szállítási dátumért tekintse meg a nyomon követési információkat.

3. Hová szállítják ki a rendelésemet?
A megrendelés létrehozásakor kiválaszthatja, hogy a megrendelést az otthoni címére vagy egy gyűjtőhelyre szállítsák.

4. További információk a gyűjtőpontra történő szállításról
Ha a gyűjtőhelyre történő szállítást választja, javasoljuk, hogy a szállítási címhez adjon hozzá egy telefonszámot, hogy a szállító kapcsolatba tudjon lépni Önnel.

5. Hogyan követhetem nyomon a rendelésemet?
A visszaigazoló e-mailben, amelyet a csomag raktárból történő feladása után kap, talál egy nyomon követési számot és egy linket, amely 24-48 órán belül aktiválódik. Itt követheti nyomon a rendelése kézbesítésének előrehaladását: Bejelentkezés és a küldemény nyomon követése

6. Mi történik a rendelésed kézbesítésének napján?
A szállítás napján a szállító felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja az áru szállítási időpontjáról.

7. Ha a kézbesítés napján nem vagyok otthon?

Ha Ön az első kísérletkor nincs otthon, a csomagját a futár központi raktárában tároljuk. A futár ezután értesítést küld Önnek, amelyben tájékoztatást kap arról, hogy hol veheti át a csomagját. Csomagját a kijelölt raktárban tartjuk 7 munkanapig.

8. Van-e díj a visszaküldésért?

Minden visszaküldéshez a megadott címre kell visszaküldeni. Kérjük, kövesse az itt található visszaküldési utasításokat, hogy csomagját a megfelelő helyre küldje vissza, és amint megkapjuk a visszaküldött csomagot, visszatérítjük az árát.